Van jeugdvrienden tot energie-specialisten.

Pieter Degraeve en Robbe Lammerant groeiden samen op in Wingene, maar sloegen elk een andere professionele richting in. Tot het toeval hen weer samenbracht. Pieter kwam elektriciteitswerken uitvoeren bij Robbe en die laatste had wel zin om regelmatig eens mee te helpen. Dat helpen groeide in sneltempo uit tot Dela Energy. Want wees maar zeker dat beide heren barsten van energie en goesting om jouw project vakkundig aan te pakken!

Topteam van gecertificeerde plaatsers.

Een team van vijf elektriciens en acht plaatsers staat voor je klaar. Iedereen is perfect op elkaar ingespeeld en helpt jou om je energie in handen te nemen. Zaakvoerders Robbe of Pieter komen altijd zelf bij je langs voor een eerste gesprek mét advies en diepgaande info. Ze gaan namelijk voor niets minder dan een installatie die echt past bij je levensstijl, nu én later.

Samen werken we nauwgezet en zorgen we dat alles perfect op elkaar is afgestemd, ongeacht het merk of de moeilijkheidsgraad. We hoeven niet de allergrootste projecten te doen, een piekfijne installatie in een woning of lokale kmo maakt ons minstens even trots. Want kwaliteit en duurzaamheid geven ons (Dela) Energy!

Afspraak inplannen met Pieter of Robbe?

We kijken er al naar uit om je te adviseren en jouw project tot in de puntjes uit te werken!