Batterijopslag voor een optimaal rendement.

Een thuisaccu is dé manier om opgewekte zonne-energie maximaal te benutten. Maar wist je dat batterijopslag je ook optimaal laat genieten van dynamische tarieven op het net? We adviseren je graag over de ideale installatie van kwalitatieve thuisbatterijen van BYD, Huawei en SAJ. Altijd op maat van je woning of bedrijf!

Thuisbatterijen met doordacht advies.

Je bestaande zonnepanelen aanvullen met een thuisaccu? Of in je nieuwe installatie meteen batterijopslag voorzien? We komen bij je langs en schatten het potentiële verbruik in. Op basis daarvan gidsen we je doorheen de mogelijkheden. Ook de omvormer speelt een rol. Thuisbatterijen kunnen aangesloten worden op een hybride omvormer. Heb je die niet? Dan kunnen we uiteraard een extra omvormer plaatsen.

De thuisbatterijen zijn steeds modulair. Zo kunnen we de batterijopslag perfect afstemmen op jouw noden. En komt er morgen een elektrische wagen of ander zwaar toestel bij? Dan breiden we je thuisaccu eenvoudig uit. Want ook na de installatie blijven we je aanspreekpunt!

Win met een performante thuisaccu.

We verkiezen kwaliteit die altijd de optimale setting biedt. Daarom stellen we liever een iets zwaardere omvormer voor zodat jij het maximale uit je thuisaccu kunt halen. Hetzelfde geldt voor het laad- en ontlaadvermogen: een essentieel element in je batterijopslag. Het aantal kilowattuur bepaalt hoe goed je de opgewekte energie zal kunnen gebruiken en hoe energie-onafhankelijk je wordt.

Het stevige laad- en ontlaadvermogen laat zich ook voelen in de laadcycli. Waar andere batterijen 5000 laadcycli bieden, zoeken wij altijd de topperformers uit met meer dan 10.000 laadcycli.

Batterijopslag maximaal benutten.

Thuisbatterijen worden steeds populairder aangezien je de opgewekte energie optimaal kunt inzetten. Bovendien gaat het rendement van thuisbatterijen verder dan louter je zonne-energie. Door de dynamische tarieven van het net krijg je tijdens sommige piekmomenten zelfs geld om de energie af te nemen! Een EMS is hiervoor je ideale assistent.

Tevreden klanten zijn onze beste reclame.

Meer weten over thuisbatterijen?

We komen langs om de mogelijkheden in kaart te brengen. Een thuisbatterij wordt immers vaak gecombineerd met zonnepanelen, een laadpaal of een EMS!