Beheer je energie in een EMS.

Een Energy Management System, kortweg EMS, helpt je de energie in huis optimaal beheren. Merken zoals Niko en JULLIX zorgen dat je via een app alle systemen makkelijk aanstuurt – of maak het jezelf gemakkelijk en vertrouw op de algoritmes! Zo begint je elektrische wagen bijvoorbeeld automatisch op te laden als je zonnepanelen volop energie opwekken.

Energie optimaal benutten.

Een EMS helpt je slim omgaan met energie. Je kan er allerlei toestellen op aansluiten, van thuisbatterij over warmtepomp tot wasmachine. De grote troef? Je woning gaat mee op jouw ritme én op het ritme van de opgewekte energie.

Het EMS weet bijvoorbeeld dat je wasmachine vandaag moet draaien. Bij veel zon zet het EMS natuurlijk je opgewekte zonne-energie aan het werk. Een druiligere dag? Dan speurt het systeem naar het goedkoopste dynamische tarief. Stel alles naar wens in en laat het EMS zijn werk doen! Je hoeft dus geen thuisbatterij te hebben om een EMS te laten renderen.

Tevreden klanten zijn onze beste reclame.

Een EMS in je woning integreren?

Contacteer ons voor een afspraak. We komen de mogelijkheden bij je thuis bekijken, al dan niet met de integratie van zonnepanelen, een laadpaal of thuisbatterij.