Zonnepanelen op maat van je thuis of bedrijf.

Wat ons anders maakt? Als erkend monteur gaan we keer op keer voor een kwalitatieve installatie die 100% is afgestemd op je verbruik en levensstijl. Naargelang jouw situatie werken we met omvormers van onder andere SAJ, Huawei, Goodwe of SMA.

Deze bedrijven gaven ons al hun vertrouwen.

Zonnepanelen plaatsen in 5 stappen.

1. We komen langs om de situatie in te schatten en informeren je over de mogelijkheden van zonnepanelen, al dan niet in combinatie met andere oplossingen. We luisteren naar je wensen en laten de installatie optimaal matchen met je verbruik.

2. Je krijgt snel een offerte op maat. In deze offerte nemen we alles op voor een kwalitatieve installatie van de zonnepanelen. Zo is de offerteprijs ook meteen de factuurprijs. Geen onaangename verrassingen dus!

3. We maken de zekeringkast binnen in orde en plaatsen de omvormer. We adviseren telkens bewust om te kiezen voor een hybride omvormer zodat je op elk moment probleemloos een thuisbatterij kunt toevoegen. Natuurlijk voorzien we ook alle bekabeling.

4. Ons team plaatst de zonnepanelen vakkundig op het dak. Alle kabels worden geconnecteerd en mooi weggewerkt. Even checken of alles werkt en dan is jouw installatie klaar voor gebruik.

5. We komen nog een laatste keer langs voor de keuring van de installatie. Gaf je alle nodige informatie door? Dan handelen wij alles af met Fluvius. Handig toch?

Opbrengst van je pv-panelen.

De kwaliteit van onze installaties is meteen voelbaar in de opbrengst. We bieden tot 30 jaar product- én opbrengstgarantie. Waar anderen maar 15 jaar garantie bieden, zorgen wij dat jouw installatie op maat blijft renderen. Je pv-panelen blijven de energie opleveren die jouw woning nodig heeft!

Voordelen van zonnepanelen.

Het grote voordeel is ongetwijfeld dat je zelf je energieproductie in de hand hebt. Je kunt ermee spelen, zeker in combinatie met een EMS, en wordt minder afhankelijk van prijsschommelingen. Ook het duurzame en ecologische aspect zijn natuurlijk mooi meegenomen!

Tevreden klanten zijn onze beste reclame.

Interesse in zonnepanelen?

Contacteer ons en we komen langs voor een offerte op maat. Uiteraard kunnen we de zonnepanelen ook combineren met een thuisbatterij, laadpaal en EMS voor een optimaal rendement!