Installatie van slimme laadpaal voor particulieren en bedrijven in Nazareth.

Elektrische wagens veroveren stilaan de Vlaamse wegen en dan mogen laadpalen uiteraard niet achterblijven. Wij zorgen voor een slim laadpunt in je woning of een performant laadplein voor je bedrijf. Je kunt rekenen op een plaatsbezoek in Nazareth en Eke met persoonlijk advies én de kwaliteit van merken zoals Smappee, Alfen, ABB en Veton.

Wij plaatsen laadpalen van Smappee, Easee & Alfen.

Eén of meerdere wagens laden? Het laadstation koppelen aan zonnepanelen of een EMS? We komen langs in Nazareth om de opties uitgebreid te bespreken. Wanneer het toch snel moet gaan, kunnen we op basis van foto’s een offerte op maat uitwerken. De mobiele revolutie wacht immers niet!

Wij werken alleen met slimme laadpalen, en dat is een bewuste keuze. Je kunt je laadpunt zo optimaal aansturen en beheren. Het Belgische Smappee heeft bijvoorbeeld een eigen monitoringsysteem, maar ook de koppeling met een EMS is perfect mogelijk.

Ontdek de voordelen van slimme laadpunten en vraag een offerte.

Slimme laadpalen bieden alleen maar voordelen. Je kunt zonnestroom op overschot kwijt in je wagen én hiervoor heel dynamisch te werk gaan. Via dynamisch laden houdt je laadpunt rekening met het ingestelde maximumvermogen van je woning. De laadpalen weten perfect hoeveel ze maximaal mogen verbruiken, zodat jij geen onaangename verrassingen krijgt op het capaciteitstarief.

Daarnaast houden slimme laadpalen ook rekening met dynamische tarieven. Het systeem zoekt de goedkoopste uren van de dag om de auto op te laden. Dit kan voordeliger uitkomen dan laden op zonne-energie. Tijdens piekmomenten krijg je soms zelfs geld om je wagen op te laden! Het stevige laad- en ontlaadvermogen laat zich ook voelen in de laadcycli. Waar andere batterijen 5000 laadcycli bieden, zoeken wij altijd de topperformers uit met meer dan 10.000 laadcycli.

Allesomvattende service voor je laadstation.

We verzorgen niet alleen de kwalitatieve installatie van je laadstation, ook voor de verdere service mag je op ons rekenen. Wil je het laadpunt openbaar maken of split billing opzetten?

Wij ondersteunen jullie graag met onze aftercare omtrent de juiste keuze en opzet van de CPO en MSP. Met andere woorden: wij zorgen dat je volledig ontlast wordt en je met gemak je werknemers een laadpas kan geven om bij je op het bedrijf of bij hen thuis te laden.

Daarnaast bieden we ook onderhoudscontracten voor laadpalen. Je kunt kiezen voor een jaarlijkse software-update of een nazicht ter plaatse. Zo blijft je laadstation in prima vorm en ga je gerust de baan op.

Tevreden klanten zijn onze beste reclame.

Op zoek naar een installateur van laadpalen in Nazareth?

Contacteer ons voor een plaatsbezoek in Nazareth en ontvang een offerte op maat. Ook zonnepanelen, een extra thuisbatterij of een koppeling met je EMS behoren tot de mogelijkheden!